CCP Guard opouští CCP

Takže jeden z posledních členů původního týmu CCP Guard, se po 16 letech u CCP rozhodl tuto společnost opustit, jak sám uvádí, kvůli “jiné příležitosti, která se mu naskytla”. Jeho kariéra v tomto odvětví je celkem odlišná od ostatních zaměstnanců Crowd Conrol. Původně měl být Sveinn J. Kjarval, což je jeho občanské jméno patrně profesionálním zpěvákem jelikož se věnoval studii zpěvu. V roce 2002 jen tak pročítal místní plátek, když uviděl inzerát neznámé společnosti Crowd Control Production na člena týmu pro právě vyvíjený vesmírný Mass Multiplayer projekt. Na tento inzerát odpověděl a k jeho překvapení byl přijat, bez jakékoliv zkušenosti z herního průmyslu, či vývoje čehokoliv. Tato pozice, jak posléze zjistil, byla pozice Gamemastera, člověka který komunikuje s hráči a řeší problémy. Postupem času se kvůli vynikajícím komunikačním schopnostem dostal na pozici komunitního manažera.

Během jeho působení v CCP byl nedílnou součástí všech Fanfestů, EVE Vegas, EVEsterdam a podobně. Společně s CCP LoxyRiderem vytvořil projekt o7 EVE SHOW a stál u zrodu EVE Pulse, patřil k jedněm z nejaktivnějších představitelů CCP na TweetFleet a samozřejmě jako jeden z mála se staral o komunikaci s CSM (Council of Stellar Management).

Podle jeho vyjádření dojede s CCP projekt EVE Invasion, který nahradil tento rok EVE Fanfest a potom společnost opustí. Bude se věnovat úplně jiným věcem v úplně jiném odvětví.

Celý jeho farewell příspěvek můžete najít na oficiálním EVE Foru

Vypadá to, že se to CCP nějak rozpadá pod rukama, doufejme, že jim ještě někdo na komunikaci (v poslední době spíše nekomunikaci) zbyde. Tým opouští nějak moc členů na můj vkus. Zatím se drží jen ten debil Fozzie.

 

waltari

Capsuleer.cz

WALTARI

PROZOVATEL